Slavonski Brod: Potraga za mladićem koji je skočio u Savu

JOŠ TRAJE potraga za 34-godišnjim Ferikom Ačom koji je sinoć oko 21 sat u blizini središnjeg trga u Slavonskome Brodu skočio u rijeku Savu.

Nesreću su policiji dojavili prijatelji koji su bili s njim u društvu, a uz policiju u potragu su se odmah uključili i vatrogasci te djelatnici Lučke kapetanije s brodom "Bjeliš".

Motivi mladićeva skoka u rijeku još su nepoznati a dvojica rođaka koji su s njim bili u društvu kažu kako su jučer u ranim večernjim satima zajedno izašli u grad. Nakon što su popili nekoliko pića uputili su se ka savskoj obali u blizini središnjeg Slavonsko-brodskog trga.

U jednom trenutku Ferik Ač je otišao do same rijeke i oko dvadesetak minuta prije 21 sat skočio u vodu. Kada su vidjeli da ne izranja za njim je u vodu skočio brat Ištvan, ali Ferika nije uspio dohvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni bratić Goran Bilušić koji je bio s njima ne može objasniti razlog Ferikova postupka. "Nije bilo nikakvog razloga da to učini, niti je posljednjih dana bilo što nagovještavalo da bi to mogao učiniti", kazao je.

Ferik Ač je državljanin Bosne i Hercegovine i u Hrvatsku je došao raditi na sezonskim poslovima, a stanovao je u selu Gundinci, u Brodsko-posavskoj županiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara