Slijepi muškarac težak 250 kilograma godinama nepokretan ležao u stanu u Županji

Tekst: Z.J.
Foto: htz.hr

IZ JEDNE obiteljske kuće u Županji vozilo hitne pomoći je danas odvezlo u vinkovačku opću bolnicu 43-godišnjeg slijepog muškarca teškog čak 250 kilograma. Medicinsko osoblje je došlo na poziv susjeda koji više nisu mogli izdržati smrad koji se širio iz kuće u kojoj živi muškarac i njegova majka. Prema svjedočenju susjeda koje prenosi Večernji list, majka i sin žive u očajnim uvjetima. Majka je alkoholičarka i često je se viđa kako pijana viče po ulici, a muškarac ima blagi poremećaj u razvoju, a i zbog svoje težine je nepokretan pa sve fiziološke potrebe obavlja u krevet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prekomjerne težine, ne može se pomaknuti, a ni majka mu ne može pomoći pa on nuždu obavlja pod sebe što je i uzrok neizdrživog smrada koji je natjerao susjede na intervenciju. Vozač vozila hitne pomoći i medicinski tehničar nisu sami mogli podići i iznijeti muškarca pa im je u pomoć priskočilo nekoliko susjeda.

Muškarac je smješten na plućni odjel vinkovačke Opće bolnice, a liječnici nisu željeli davati nikakve prognoze o njegovu oporavku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara