Slučaj Karlovačka Pivovara: Saslušana obitelj i susjeda pokojnog Martinovića

Slučaj Karlovačka Pivovara: Saslušana obitelj i susjeda pokojnog Martinovića

U NASTAVKU provođenja istrage protiv petero okrivljenika i Karlovačke pivovare danas su u Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu svjedočili supruga i sin pokojnog Zdravka Martinovića, te njihova susjeda Katica Curman.

Desanka Martinović, supruga tragično preminulog Zdravka Martinovića, danas je pred sutkinjom Jasminkom Jerinić Mušnjak ponovno prepričala slučaj, a iskaz je, kako prenosi Radio Mrežnica, ponovila i pred novinarima okupljenima ispred zgrade Suda.

"Kazala sam sve onako kako sam i vama govorila, da je išao u četiri sata kada ništa nije smrdilo, pa da je išao u 18 i 40 nakon čega se više nije vratio. Kao i vama prije, i njoj sam danas rekla da se borimo već dvije godine s tim, da nam krepavaju životinje, mačke, i da kad god je Šeri došla na nižu razinu toga izvora, padala je u nesvijest i to većinom u vrijeme vikenda ", kazala je Martinović.

Katica Curman, susjeda obitelji Martinović koja je 23. veljače prva priskočila u pomoć nesretnom Zdravku Martinoviću također je danas svjedočila, a iskaz o psu Šeri koja je toga dana uginula kraj potoka Grabice pored Karlovačke pivovare, dao je sin pokojnog Martinovića, Goran Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako obdukcijski nalaz pokojnog Zdravka Martinovića još uvijek nije stigao, u Županijskom ga sudu uskoro očekuju, a nakon toga i Državno odvjetništvo će odlučiti hoće li promijeniti kvalifikaciju djela protiv petero okrivljenih rukovoditelja iz Karlovačke pivovare.

Podsjećamo, istražni postupak zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, a u vezi sa smrću Zdravka Martinovića i njegova psa provodi se protiv pet okrivljenika Gabora Ligetija, Slavena Siladića, Zrinke Odrčić, Marije Tufeković i Marinka Kovačevića te šestookrivljene Karlovačke pivovare kao pravne osobe. Za sutra je zakazano istražno ročište na koje su pozvani radnici Karlovačke pivovare.

Jesu li recentni događaji, prilično nepoćutni za rad i reputaciju Karlovačke pivovare, naštetili njezinu poslovanju, poslovna je tajna.

B.S.
Foto:Radio Mrežnica

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara