SMS za korisnike VIPme.roaminga bez ugovora

VIPme korisnici koji koriste uslugu roaminga bez ugovora od danas mogu razmjenjivati SMS poruke bez ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
VIPme.roaming bez ugovora naplaćuje se izravno s VIPme računa korisnika, a cijena razgovora ovisi o zemlji u kojoj se korisnik nalazi. Cijena za slanje SMS poruka je jedinstvena, neovisno o tome u kojoj se državi korisnik nalazi, a iznosi 3 kune (PDV uključen), dok je primanje SMS poruka besplatno.

Uz to, VIPme korisnicima u inozemstvu od nedavno je dostupan i  GPRS roaming koji im omogućuje pristup VIPovom mobilnom portalu i Internetu. Od ostalih usluga dostupnih u inozemstvu tu je pozivanje, primanje i preusmjeravanje poziva, te primanje i slanje VIP.mms poruka.

Usluga VIPme.roaminga bez ugovora dostupna je u Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Danskoj, Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Izraelu, Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Srbiji i Crnoj Gori, Španjolskoj, Švicarskoj, Turskoj i Velikoj Britaniji.

Korisnici u inozemstvu mogu obnoviti svoj račun VIPme bonovima koje ponesu sa sobom ili bonovima određenih Vodafoneovih partnera (mobilkom austria, SFR Francuska, Si.mobil Slovenija, Vodafone D2 Njemačka, Vodafone Mađarska, Vodafone Nizozemska, Vodafone Omnitel Italija, Vodafone Španjolska, Vodafone Portugal i Vodafone Velika Britanija). VIPme račun moguće je iz inozemstva obnoviti i putem SMS poruke, koristeći kreditnu karticu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara