Snijeg uzrokuje probleme i u BiH: U prometnoj nesreći u Prijedoru četvero mrtvih

Snijeg uzrokuje probleme i u BiH: U prometnoj nesreći u Prijedoru četvero mrtvih

Ilustracija: FAH

SNIJEG koji neprestance pada u većem dijelu Bosne i Hercegovine prouzročio je poteškoće u prometu no sve važnije ceste u toj zemlji su prohodne, izvjestili su tijekom dana auto-klubovi Federacije BiH i Republike Srpske.

Visina snijega je do podnevnih sati dosegnula između deset i trideset centimetara, a najviše poteškoća u prometu je preko planinskih prijevoja. Sva raspoloživa vozila i strojevi za čišćenje cestovnih službi su na terenu i prohodnost prometnica je osigurana, a kako se do kraja dana očekuje slabljenje snježnih padalina procjena je kako neće biti dodatnih poteškoća u odvijanju prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pogoršanja vremenskih uvjeta u subotu navečer u Prijedoru se zbila teška prometna nesreća čija je konačna bilanca smrt četiri osobe.

Tragedija se zbila kada je vlak na pružnom prijelazu naletio na osobni automobil.
U sudaru su na mjestu poginuli supružnici Refik (42)  i Denisa (39) Veletanlić iz Bosanskog Novoga, a teško su ozlijeđeni njihovi suputnici u automobiliu, žena i njezin devetogodišnji sin. Iz Kliničkog centra u Banja Luci kamo su prevezeni potvrđeno je da su oboje protekle noći preminuli zbog težine ozljeda.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara