Snimio NLO iznad supermarketa u Londonu

Snimio NLO iznad supermarketa u Londonu

SID O'DRISCOLL oko 2 sata ujutro napravio je fotografiju NLO-a iznad supermarketa u južnom Londonu. "Bilo je to uistinu čudno. Bila je to najljepša zeleno-bijela svjetlost, koja se kretala vrlo brzo i onda polako stala", kazao je 35-godišnji glazbenik O'Driscoll.

"To je morao biti mehanički objekt, poput svemirskog broda, jer je vidno usporavao i stao. Nije proizvodio nikakve zvukove, a nestao je uz bljesak. otišao sam kući i rekao to djevojci, no ona mi nije vjerovala. Mislim da slike ipak govore same za sebe", rekao je samouvjereni O'Driscoll.

Dodao je kako ne konzumira droge, kako ne vjeruje u "male zelene" te kako uistinu nema pojma što je to moglo biti, ali ima slike, prenosi The Sun.

Objekt na slikama je misterij

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove slike pregledao je i stručnjak za NLO-e Nick Pope i kazao kako ono što se vidi na njima ne spada u kategoriju NLO-a. "Ovo je pravi misterij", dodao je i zaključio kako je zbog ogromnog broja prijavljenih slučajeva viđanja NLO-a u Britaniji, došlo vrijeme za punu javnu istragu o tome.

Da je objekt na slici iznad supermarketa misterij potvrdio je i NLO istraživač Timothy Good i dodao kako je stvar na slici neobjašnjiva. "Netko bi trebao pomnije proučiti ove slike. To je pravi misterij", zaključio je.

B.V.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara