Snimka maloljetničkog seksa kruži zagrebačkom srednjom školom

Snimka maloljetničkog seksa kruži zagrebačkom srednjom školom

JEDNA zagrebačka srednja škola, točnije šestero njenih učenika, našli su se prošli tjedan pod istragom krim policije koja je tragom dojave o raspačavanju snimke seksa dvoje maloljetnika među školarcima pokrenula istragu o slučaju.

Kako piše list 24sata, dvoje srednjoškolaca u dobi od 15 godina na tulumu u Podolju blizu Zagreba, pod utjecajem alkohola seksalo se na terasi vikendice u kojoj se tulum održavao. Dok se dvoje maloljetnika seksalo, jedan je mladić uzeo video kameru s kojom je snimio vruću maloljetničku avanturu.

Ubrzo nakon toga napravljene su kopije originalne snimke koje su počele kružiti po jednoj zagrebačkoj srednjoj školi. Policija u svom izvješću, radi zaštite sudionika događaja, nije željela otkriti o kojoj je školi riječ kao niti bilo kakve detalje oko identiteta sudionika samog slučaja.

Osim učenika koji su se našli usred ove afere, brojne neugodnosti su doživjeli i roditelji koji sada zahtijevaju obustavu raspačavanja i kažnjavanje krivaca. Zakonom je strogo zabranjeno bilo kakvo snimanje, gledanje i raspačavanje seksualnih odnosa i pornografije maloljetnika, pa bi se maloljetnici koji su napravili snimku i kopije mogli suočiti s zatvorskim kaznama, ovisno o tome jesu li otprije imali posla s policijom te jesu li se već bavili sličnim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list piše da je u subotu u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu ispitano šestero mladih u dobi od 14 do 18 godina, te da se radi o petorici mladića i jednoj djevojci. Privedena djevojka nije ona sa snimke, već je djevojka s kojom je jedan od osumnjičenika bio u vezi.

Osumnjičeni mladići, među kojima i "glumac" sa snimke, su se pred sutkinjom Istražnog suda branili da je djevojka bila pijana, te da je htjela spavati i s drugim dečkima na tulumu, no činilo im se da se zabava otela kontroli pa su se prestrašili i povukli.

Policija još uvijek provodi istragu o slučaju, a prema dosad prikupljenim podacima neki će sudionici afere zasigurno zaraditi kaznene prijave i sudske kazne.

(Foto: Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara