Snimka maloljetničkog seksa kruži zagrebačkom srednjom školom

JEDNA zagrebačka srednja škola, točnije šestero njenih učenika, našli su se prošli tjedan pod istragom krim policije koja je tragom dojave o raspačavanju snimke seksa dvoje maloljetnika među školarcima pokrenula istragu o slučaju.

Kako piše list 24sata, dvoje srednjoškolaca u dobi od 15 godina na tulumu u Podolju blizu Zagreba, pod utjecajem alkohola seksalo se na terasi vikendice u kojoj se tulum održavao. Dok se dvoje maloljetnika seksalo, jedan je mladić uzeo video kameru s kojom je snimio vruću maloljetničku avanturu.

Ubrzo nakon toga napravljene su kopije originalne snimke koje su počele kružiti po jednoj zagrebačkoj srednjoj školi. Policija u svom izvješću, radi zaštite sudionika događaja, nije željela otkriti o kojoj je školi riječ kao niti bilo kakve detalje oko identiteta sudionika samog slučaja.

Osim učenika koji su se našli usred ove afere, brojne neugodnosti su doživjeli i roditelji koji sada zahtijevaju obustavu raspačavanja i kažnjavanje krivaca. Zakonom je strogo zabranjeno bilo kakvo snimanje, gledanje i raspačavanje seksualnih odnosa i pornografije maloljetnika, pa bi se maloljetnici koji su napravili snimku i kopije mogli suočiti s zatvorskim kaznama, ovisno o tome jesu li otprije imali posla s policijom te jesu li se već bavili sličnim stvarima.

Večernji list piše da je u subotu u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu ispitano šestero mladih u dobi od 14 do 18 godina, te da se radi o petorici mladića i jednoj djevojci. Privedena djevojka nije ona sa snimke, već je djevojka s kojom je jedan od osumnjičenika bio u vezi.

Osumnjičeni mladići, među kojima i "glumac" sa snimke, su se pred sutkinjom Istražnog suda branili da je djevojka bila pijana, te da je htjela spavati i s drugim dečkima na tulumu, no činilo im se da se zabava otela kontroli pa su se prestrašili i povukli.

Policija još uvijek provodi istragu o slučaju, a prema dosad prikupljenim podacima neki će sudionici afere zasigurno zaraditi kaznene prijave i sudske kazne.

(Foto: Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara