Šokantan pokušaj ubojstva: Amerikanka željela usnulom suprugu otpiliti glavu

Šokantan pokušaj ubojstva: Amerikanka željela usnulom suprugu otpiliti glavu

Ilustracija: Arhiva

AMERIKANKA je optužena da je pokušala svome usnulom suprugu električnom pilom otpiliti glavu.

Policija je u stanu u Washingtonu pronašla krvavog 36-godišnjeg muškarca sa krvavim ranama na glavi i vratu. Policajci su već na ulazu u obiteljsku rezidenciju čuli muškarčeve vriskove. "To si bila ti, to si bila ti. Pokušala si mi odrezati glavu. Ići ćeš u zatvor", vikao je muškarac, piše Daily Mail.

Supruga tvrdi da je netko pobjegao kroz prozor dječje sobe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sudac je jučer ženi, koja je optužena za obiteljsko nasilje, odredio jamčevinu od 250 tisuća dolara. Žena je tijekom ispitivanja u policiji kazala da je uzela električnu pilu usred noći zato što je čula da je netko pobjegao kroz prozor sobe njezine kćeri. No, policajci su utvrdili kako nije bilo znakova provale u dječju sobu.

Stražnja i prednja vrata kuće bila su zaključana iznutra. Muškarac je prevezen u bolnicu kako bi mu sanirali rane. Ispričao je da je upalio svjetlo u sobi i ugledao svoju suprugu sa pilom u rukama. Tvrdi i kako ga je supruga razrezala sa sjekiricom.

Policija pronašla svježe opranu sjekiricu

Policija je pronašla krv na ženinoj odjeći i podlaktici. Ona je tvrdila kako je ozlijedila ruku, no policija nije pronašla "svježe" rane. Uz to je krv pronađena i na tepihu te na zidovima u kući. Pila je pronađena na podu spavaće sobe, dok je sjekirica pronađena na polici u kuhinji. Policajci su otkrili kako je svježe oprana.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara