Spin doktor u Zagrebu: Campbell je učinio nemoguće s Blairom, može li pomoći Kosor?

Foto: www.mediatv.hr.

JEDAN od najvećih komunikacijskih stručnjaka i stratega, Alastair Campbell dolazi u Zagreb 5. svibnja, gdje će održati predavanje na temu "Kako biti pobjednik u vrtlogu medija, politike i ekonomskih sila?".

Riječ je čovjeku za kojeg se kaže da je učinio nešto što se činilo gotovo pa  nemogućim kada je kao šef komunikacija u Downing Streetu 10, Tonyju Blairu donio treću izbornu pobjedu usprkos ogromnom padu popularnosti zbog rata u Iraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Campbell je cijenjen i popularan govornik čiji su memoari razgrabljeni, a o ovom "spin doktoru" je i BBC snimio dokumentarac. Na konferenciji u Zagrebu govorit će o moći komunikacije u kriznim situacijama, o postavljanju strategije za lidere te o tome kako pobijediti medije koji budno prate svaki vaš korak.

Organizatori konferencije u zagrebačkom hotelu Westin najavljuju kako je Campbell osobito zanimljiv govornik za Hrvatsku jer je 2011. izborna godina.

Čini se kao idealnim predavanjem za premijerku Jadranku Kosor i njen tim Čobanković&Milinović&Popijač koji se protiv sve većih i žešćih prosvjeda bore izjavama kako izrazi javnog nezadovoljstva ugrožavaju hrvatski europut i narušavaju turističku sezonu. Ako ova Vlada uopće i preživi do Campbellova predavanja u svibnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara