Splićaninu koji je pretukao djevojku policija provalila u stan

NEDJELJNO popodne za 23-godišnju Tanju Bulić nije bilo nimalo ugodno, s obzirom da je svađa s dečkom, 26-godišnjim Joškom Čudinom iz Splita, kulminirala policijskom intervencijom.

Djevojku je policija, kako nam kaže glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj, zatekla u prilično lošem stanju.

"Ona je na sebi imala vidljive tjelesne ozljede, on je nju vjerojatno pretukao. Djevojka je prevezena u KBC u Splitu, a on je odveden u Prvu policijsku postaju, gdje će nad njime biti izvršena kriminalistička obrada", kaže Kraljević-Gudelj.

Sve je počelo oko 13 sati, kad je policija od susjeda mladog para u Varaždinskoj ulici dobila dojavu kako iz stana na 12. katu na broju 53 dopiru zvukovi plača i svađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zamolili smo vlasnika stana da otvori vrata. Kasnije smo doznali da je on podstanar koji u tom stanu živi sa svojom djevojkom. Nije htio otvoriti pa je policija morala nasilno ući. Kada su ušli u stan, on je pokušao pobjeći u drugu prostoriju", kaže Kraljević-Gudelj. Policija ga je ipak uspjela svladati, a djevojka je, uplakana i vidno rastresena, odvezena u bolnicu.

Razlog cijelom događaju navodno je ljubomora mladića, koji je djevojci navodno prijetio da će je ubiti te aktivirati bombu. Čudina je policiji navodno poznat od ranije, i to po problemima s drogom.

K.C.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara