Split: Majka i sin pritvoreni zbog preprodaje droge

ISTRAŽNI sudac Županijskog suda u Splitu odredio je nakon preslušanja pritvor za dvoje Splićana, majku i sina, protiv kojih je policija podnijela kaznene prijave zbog udruživanja radi preprodaje droge, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u splitskodalmatinskoj Policijskoj upravi.

Policija je na temelju poadtaka da sin I.S. (1969.) i majka N.S. (1948.) u zadnja dva mjeseca preprodaju drogu u svojoj obiteljskoj kući u Varoši počela nadzirati kuću, kod koje je jučer osumnjičenik I.S. oko 11,50 sati prodao 0,2 grama heroina jednoj osobi, a u 13,30 sati jednaku količinu i drugoj osobi.

Na nalog istražnog suca premetačinom obiteljske kuće osumnjičenika N.S. je dobrovoljno predala 12 paketa sa po 2,1 gramom heroina, 10 grama marihuane i 32 tablete heptanona. Osim toga pronađeno je i 29 komada praxitena, 28 apaurina, 360 eura i 2490 kuna, mobitel i blok s imenima mogućih kupaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaplijenjena droga procijenjena je na 2,5 tisuće kuna, a protiv dvojice kupaca bit će podnesena kaznena prijava za posjedovanje droge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara