Split: Prepad na poštanski kombi

NEPOZNATI razbojnici izveli su jučer poslijepodne prepad na kombi Hrvatskih pošta na cesti Srinjine Žrnovnica, blizu Splita, te pritom ranili vozača, izvijestila je danas splitska policija.

U kombiju je u trenutku napada bio samo vozač, a kako su razbojnici jučer oko 15 sati izveli prepad, te jesu li što odnijeli, policija nije željela otkriti, pravdajući to interesima istrage.

Načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić nije želio reći što je kombi prevozio ni koliko je napadača bilo, te jesu li bili naoružani i je li vozač teže ozlijeđen.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalistička obrada još traje, a za počiniteljima se intenzivno traga, rekao je. Policija je na izlazima iz Splita danas pojačala nadzor vozila.

Cesta Srinjine - Žrnovnica županijska je cesta koja, posebice u ljetnim gužvama, služi kao obilaznica između Splita i Omiša. Premda uglavnom prolazi kroz sela u zaleđu, na nekim dijelovima prolazi kroz nenaseljena područja, a na kojem se dijelu ceste napad dogodio, policija također nije rekla.

Više informacija načelnik Ćurić najavio je za sutra.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara