Split: Tijekom vikenda policija u više navrata zaplijenila veće količine droge

DJELATNICI splitske policije proteklog su vikenda na području županije u više navrata zaplijenili veće količine droge i podnijeli kaznene prijave protiv pet osoba, od kojih je jedna maloljetna, izvijestila je danas na konferenciji za novinare Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Protiv sedamnaestogodišnjaka iz Splita podnesene su kaznene prijave zbog zloporabe opojnih droga i nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih sredstava. Policija je od njega oduzela 228 tableta ecstasyja, a pretragom njegova stana u Splitu pronašla je tri ručne bombe i 114 komada raznog streljiva. Istražni sudac nakon saslušanja pustio ga je na slobodu.

Djelatnici Odjela kriminaliteta droga zatekli su 15. veljače oko 20 sati u Vukovarskoj ulici u Splitu M.G. (1978.) iz Splita te kod njega pronašli 16 tableta ecstasyja. Pretragom njegova stana pronađeno je još 75 komada ecstasyja, 1,2 grama speeda i 1,4 grama marihuane. Uz kaznenu prijavu za zloporabu opojnih droga, priveden je istražnom sucu, koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na području Trogira policija je 14. veljače zatekla N.S. (1975.) iz Žednog te kod njega pronašla četiri tablete lijeka ´normabel´ i dva metka, dok je pretragom njegova stana u Arbaniji pronađeno 75,83 grama speeda, 42,05 grama marihuane, 49 tableta ecstasyja, plinski pištolj i 38 komada raznog streljiva. Istražni mu je sudac nakon saslušanja odredio pritvor.

Kaznene prijave zbog zloporabe opojnih droga podnesene su i protiv N.B. (1979.) iz Splita zbog posjedovanja 9,9 grama marihuane, te protiv K.K. (1976.) iz Žrnovnice zbog 30,2 grama marihuane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara