Splitska policija zaplijenila drogu u vrijednosti od 115.000 kuna

ZAJEDNIČKA višemjesečna akcija USKOK-a i splitske policije rezultirala je uhićenjem devetorice pripadnika organizirane skupine dilera. Jedan od njih se već nalazi u zatvoru, a osmorica su privedena jutros.

Glas Dalmacije neslužbeno doznaje da se radi o 34-godišnjem Vedranu Ćosiću Ćosi, za kojeg se smatra da je vođa skupine, 40-godišnjem Mladenu Marasoviću Dugome, 40-godišnjem Lucijanu Putniku Luciju, 40-godišnjem Robertu Miletiću Mišu, 35-godišnjem Ivanu Ivkoviću, 38-godišnjem Miri Marušiću Čiki, 40-godišnjem Srđanu Ivankoviću Rali, 43-godišnjem Ediju Vudragu Mališi te 34-godišnjem Nikoli Martinisu Pikeu, koji se već nalazi u zatvoru.

Pretragom njihovih stanova, drvarnica i garaža, policija je pronašla 280 grama čistog heroina, digitalnu vagu i veću količinu novca. Većina pronađene droge nalazila se u unajmljenoj garaži na Škrapama. Procjenjuje se da je vrijednost zaplijenjene droge na crnom tržištu oko 115.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi osumnjičeni su s područja gradske četvrti Brda te su od ranije poznati policiji. Protiv privedenih dilera će biti podignute kaznene prijave.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara