Srbin u Australiji pronađen mrtav, tijelo mu raskomadano u kadi

Srbin u Australiji pronađen mrtav, tijelo mu raskomadano u kadi
Ilustracija: 123rf

GORAN Stevanović, koji je brutalno ubijen u Sydneyu sredinom siječnja, sahranjen je uz pravoslavne običaje na groblju u Australiji, gdje živi njegova obitelj.

Iako motiv ubojstva 41-godišnjeg australskog Srbina još nije poznat, u zatvoru se nalaze dvije osobe koje se vežu s ovim zločinom, piše Blic.

Njegovo tijelo prije nekoliko tjedana nađeno je raskomadano u kadi jednog stana u Sydneyu. Odrezani su mu udovi. Tijelo je pronašla policija nakon što su se susjedi požalili na smrad.

Uhićen Vijetnamac i djevojka

Iako motivi još nisu utvrđeni, policija je uhitila jednog Vijetnamca i njegovu djevojku. Muškarac je uhićen zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo, dok je djevojka osumnjičena za sudioništvo.

"Sine Gorane otišao si kod boga. Bog ti dušu oprosti i neka ti je laka zemlja. Ostavio si velike bolove u našem srcu. Zaboraviti te nikad neću, tugovat ću do smrti. Ostavio si mi Stevana i Milijanu, za njih živim sad", napisao je na svom Facebook profilu Goranov otac Ratko Stevanović.

Pored toga, Goranovi članovi obitelji podijelili su tužnu poruku koju je Goran ostavio u prosincu 2017. godine, a iz koje se može vidjeti da nije bio zadovoljan svojim životom.

"Volite vaše roditelje, oni su jedini koji će uvijek biti tu kada padnete, a je***a ja sam pao i ustao milijun puta, prestao sam i brojati... Toliko sam puta bio povrijeđen da me više i ne boli, čak sam i umro i vratio se ponovo... Vidio sam što je trebalo, više se ne bojim, samo želim svima kazati da vas mnogo volim...", dio je poruke koju je Goran ostavio na svom profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara