Srbin u Renaultu s mosta letio 17 metara i preživio pad na deponij

Srbin u Renaultu s mosta letio 17 metara i preživio pad na deponij

Tekst: I.Kri.
Foto: Press

MLADIĆ je sa svojim Renaultom jučer oko 6.30 sati probio ogradu i sletio s Pančevačkog mosta te sletio na deponij smeća. Pad je preživio zato što se automobil nije prevrnuo, već se "dočekao" na četiri kotača.

19-godišnji Dragan Stojčev je u nesreći zaradio višestruke prijelome, ali je izvan životne opasnosti. Pretpostavlja se kako je mladić zaspao za volanom Renaulta, piše Press. Izvor blizak istrazi ispričao je da se na snimci sigurnosnih kamera s mosta vidi kako je automobil u jednom trenutku počeo "teturati" lijevo-desno te je nakon nekoliko metara probio ogradu mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač tvrdio da nije vozio Renault

Očevidac nesreće rekao je da je nakon nesreće sišao s mosta kako bi pomogao vozaču, no Dragan je već bio sam izašao iz Renaulta. "Bio je izbezumljen i rekao je da je zaspao za volanom i da ne zna što se dogodilo", kazao je očevidac nesreće i dodao da je oštećena samo zadnja strana automobila.

Policajcima je Dragan prvo rekao da nije vozio automobil, nego je bio suvozač, no ubrzo je odustao od te laži. Kada su došli liječnici, 19-godišnjak je tvrdio kako mu nije ništa, da bi mu oni kasnije utvrdili kako ima višestruke prijelome. Kada je dovezen u bolnicu, Dragan je bio u polusvjesnom stanju, no život mu nije ugrožen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara