Srednjoškolska profesorica najtraženija prostitutka u Beogradu

BEOGRADSKA je policija u salonu za masažu uhitila nekoliko prostitutki među kojima i jednu srednjoškolsku profesoricu. Profesorica M.D. (40) je jedna od najtraženijih prostitutki u Beogradu, a mjesečno zarađuje više od 2000 eura.

U raciji su također uhićeni i svodnik M.S. (29) i još dvije 20-godišnje prostitutke čiji su inicijali A.M. i J.K. Većina beogradskih salona za masažu su samo paravan za prostituciju, smatra beogradska policija.

Svodnik M.S. unajmio je stan za 400 eura mjesečno. U njemu su prostitutke pružale usluge svojim klijentima. Pola sata masaže košta 50 eura, a sat vremena 80 eura. Tretman započinje običnom masažom, a završava se oralnim ili klasičnim seksom. M.S. je angažirao dvije dvadesetogodišnje prostitutke, koje su uz to i narkomanke, a pri pretresu stana pronađena je i droga, izvještava Press.

"Treća prostitutka koja je radila za ovog svodnika je četrdesetogodišnja profesorica u jednoj od najuglednijih srednjih škola u Beogradu. Radila je u ovom salonu, a po pozivu klijenata odlazila je i u njihove stanove i hotele", rekao je za Press anonimni policijski izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesorica je mjesečno zarađivala više od 2000 eura, što je čini jednom od najtraženijih prostitutki u Beogradu, a svom je, inače nezaposlenom, svodniku zaradila poprilične novce.

"M.S. je mjesečno zarađivao nekoliko tisuća eura. Imao je stalne mušterije, ali se također često oglašavao po novinama. Naši su se inspektori javili na jedan takav oglas, zakazali masažu i tako ih uhitili", kaže izvor Pressa.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara