Srpkinja sjekirom zatukla svekrvu koja ju je zlostavljala

Srpkinja sjekirom zatukla svekrvu koja ju je zlostavljala

37-GODIŠNJA Srpkinja Slađana Tomić u obiteljskoj je kući u selu Jasika kod Kruševca udarcem sjekirom u glavu ubila svoju 60-godišnju svekrvu, javlja Press Online.

Prema informacijama srpskog lista, Slađana je Milanku nekoliko puta udarila sjekirom u glavu nakon čega je nesretna svekrva ostala na mjestu mrtva. Razlozi ubojstva bit će poznati nakon istrage. Slađana Tomić smještena je na odjeljenje psihijatrije kruševačke bolnice.

Susjedi tvrde kako je Milanka dugo zlostavljala svoju snahu sve dok kap napokon nije prelila čašu. Prema neslužbenim informacijama, Slađana je Milanku zatukla tupim djelom sjekire, udarivši je nekoliko puta u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su ljudi koji sa susjedima gotovo ni ne razgovaraju. Oni su imali svoj svijet, nikom se nisu javljali niti su koga primali u kuću. Milanka ima dva sina, a jedan od njih, Ivan, sa suprugom je pobjegao od brata i majke. Mislim da braća međusobno ne razgovaraju", kaže jedan od susjeda.

Susjedi također pričaju kako je Milanka Slađanu gotovo svakodnevno tukla zbog čega je nekoliko puta intervenirala i policija. Njen suprug Milan zbog posla je često izbivao od kuće, a navodno se i on nekoliko puta pridružio zlostavljanju svoje supruge.

P.V.
Foto: Press Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara