Srpkinju skinuli sa vješala pa pola sata kasnije u komi rodila zdravog dječaka

Ilustracija: Arhiva

SRPKINJA iz sela blizu Čačka se pokušala objesiti, ali ju je na vrijeme svekar skinuo sa vješala i odveo u bolnicu gdje je, iako u komi, pola sata kasnije rodila zdravog sina.

40-godišnja Slađana Rakićević nije mogla izdržati sram zbog toga što je zatrudnjela, iako je udovica pa se odlučila na samoubojstvo u trenucima kada su joj počeli trudovi. Rakićević je udovica već deset godina te je zatrudnjela izvan braka. Sada se u bolnici oporavlja poslije napornog porođaja, koji su liječnici iz Čačka obavili dok je još bila u komi od posljedica vješanja, piše Press.

Prije poroda pomuzla kravu i obavila sve kućanske poslove

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slađana sa troje male djece živi sa svekrvom i svekrom, a četvrtu trudnoću je skrivala do posljednjeg trenutka. U kući je sve pripremila kako bi se sama porodila, a toga jutra 19. prosinca je čak pomuzla kravu i obavila sve kućanske poslove. Strah da je "osramotila obitelj" ipak je bio jači te se odlučila na samoubojstvo u trenutku kada su počeli trudovi. No, u štalu je na vrijeme došao njezin svekar Mihajlo koji joj je spasio život nožem prerezavši vješala.

Liječnici kažu da su dijete i majka još uvijek u bolnici, ali su oboje u dobrom zdravstvenom stanju. Žena je prirodnim putem rodila zdravog sina teškog 3100 grama. Svekar i svekrva tvrde kako je zbog izvanbračnog djeteta neće odbaciti nego će je uvijek podržavati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara