Srpski mafijaš Ljubiša Buha Čume automobilom ubio pješaka

Foto: Blic

LJUBIŠA BUHA ČUME, zaštićeni svjedok srpske policije, oko 18.45 sati usmrtio je pješaka automobilom kojim je upravljao na autocesti Beograd - Šid, javlja beogradski dnevnik Blic. Na mjesto nesreće odmah je izašla beogradska policija koja obavlja očevid, te koja je od Čumeta uzela izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žrtva je, kako se neslužbeno doznaje, muškarac star 56 godina koji je nastradao pretrčavajući autocestu. Njegovo se tijelo nalazi na sredini autoceste, na bankinama koje razdvajaju dva traka. Ljubiša Buha trebao bi biti priveden u policijsku postaju i vjerojatno će mu biti određeno 48 sati pritvora.

Čume je u žiži javnosti zadnji put bio kad je pripadnik osiguranja kontroverznog poduzetnika Predraga Rankovića Peconija u Novom Beogradu pucao u automobil u kojem se i on nalazio. Do pucnjave je došlo nakon sudara Čumetovog Mercedesa i drugog vozila u kojem se nalazio Peconi. Široj javnosti Čume je najpoznatiji kao šef surčinskog klana koji je u vrijeme akcije Sablja surađivao s policijom u lovu na ubojice Zorana Đinđića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara