Stambeni krediti Hypo banke uz kamatu od 3,99%

HYPO-ALPE-ADRIA-BANK klijentima čija primanja redovito idu preko računa Banke za vrijeme trajanja akcije od 20. travnja do 1. rujna 2005. godine nudi stambeni kredit uz valutnu klauzulu u CHF uz kamatnu stopu od 3,99 posto. Ta kamatna stopa zajamčena do 01.04.2006., a od 01.05.2006. prilagodit će se uvjetima stambenog kredita za mlade. Efektivna kamatna stopa je 4,17 posto.

Kredit je namijenjen za kupnju ili adaptaciju nekretnine, kupnju građevinskog zemljišta i njegovo komunalno uređenje ili za izgradnju kuće. Rok otplate je do 30 godina, a krediti se odobravaju na minimalan iznos od 20.000,00 CHF na više, u kunskoj protuvrijednosti CHF prema srednjem tečaju Banke važećem na dan dospijeća. Visinu kredita moguće je uvećati za trošak jednokratne naknade koja iznosi 1,25 posto od iznosa kredita.

Osim trenutno najpovoljnije kamatne stope na stambeni kredit na tržištu, klijenti koji u sklopu ove akcije otvore tekući račun u Hypo Alpe-Adria-Banci ostvaruju nekoliko pogodnosti;odobrenje prekoračenja po tekućem računu u maksimalnoj visini trostrukoga iznosa neto plaće, odnosno do 50.000 kuna, i to odmah po isplati kredita, Visa Classic karticu bez upisnine te HYPOnet bez upisnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novost u ponudi Hypo banke je i kredit za mlade uz promjenjivu kamatnu stopu i valutnu klauzulu u CHF i EUR.  Ovaj kredit namijenjen je klijentima do 40 godina starosti koji imaju redovita mjesečna primanjima na tekućem ili žiro računu otvorenom u Hypo banci.

Kredit je namijenjen kupnji ili adaptaciji nekretnine, kupnji građevinskog zemljišta i njegovo komunalno uređenje ili izgradnji kuće te kupnji garaže. Jednokratna naknada iznosi 0,09 posto. Rok otplate je 30 godina, a poček otplate do 12 mjeseci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara