Stanko Subotić Cane osumnjičen za ubojstvo Pukanića?

Tekst: I.Kri.
Foto: Blic

PROTIV Stanka Subotića Caneta u Srbiji je pokrenut pretkazneni postupak zbog sumnje da je umiješan u ubojstvo Ive Pukanića.

Neslužbeno su ovu informaciju srpskim medijima potvrdili izvori iz policije i specijalnog tužiteljstva. Caneta je s ubojstvom Pukanića u svom svjedočenju na Županijskom sudu u Zagrebu povezao 25. veljače i kontroverzni crnogorski poduzetnik Ratko Knežević.

Subotić više puta demantirao da je povezan sa ubojstvom Pukanića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojem je svjedočenju je rekao da su njegov kum i crnogorski premijer Milo Đukanović i Stanko Subotić, kao vođe "duhanske mafije", naručili likvidaciju Ive Pukanića, zato što je on o njoj počeo pisati u svojim izdanjima. "Prijetnje su upućene iz krugova Stanka Subotića i Mile Đukanovića. Nakon što nisu upalile prijetnje, pokušavalo se potkupiti Pukanića s velikim novčanim iznosima no u tom se nije uspjelo", kazao je Knežević na sudu te dodao kako se onda krenulo sa pripremanjem likvidacije.

Knežević je u svome svjedočenju izjavio i da mu je baš Subotić rekao da je ubio mnoge pa će, ako bude trebalo, ubiti i njega te Pukanića. Ovakve navode je Subotić već više puta demantirao u javnosti.

Đukanović Kneževićevo svjedočenje nazvao lažnim

Na njegovu stranu je u posljednjim intervjuima stao i crnogorski premijer Milo Đuković koji je Kneževićevo svjedočenje nazvao lažnim, a poduzetnika, s kojim je prije desetak godina bio dobar, diskreditirao kao osobu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara