Stanovi povoljniji na početku izgradnje

STANOVI veličine 38, 42, 58, 68, 83 i 88 m2, će krenuti u prodaju 1. veljače. U interesu kupaca, tvrtka Profectus je odlučila ponuditi stanove na samom početku izgradnje, što donosi povoljniju cijenu građanima.

Izgradnja naselja Špansko prema projektu tvrtke Profectus je u tijeku. Ukupno će biti izgrađena 4 stambena bloka s poslovnim prostorima ekskluzivnih modnih marki, dućana, pošte i poslovnica banaka.

U sklopu POS naselja, koje je s druge strane potoka Vrapčak, u tijeku je izgradnja škole i vrtića, iako u blizini postoje škole, vrtići i dom zdravlja. Naselje je vrlo dobro povezano autobusnim linijama s okretištem tramvaja na Ljubljanici, ali se očekuje produžetak tramvajske linije u neposrednu blizinu naselja.


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija

Početak izgradnje bloka C i D je prirodni tijek radova nakon uspješnog početka izgradnje blokova A i B. U interesu kupaca, Profectus je odlučio ponuditi stanove na samom početku izgradnje, što donosi povoljniju cijenu građanima.

Stanovi veličine 38, 42, 58, 68, 83 i 88 m2, će krenuti u prodaju 1. veljače. Misija tvrtke je ponuditi stanove na tržištu po "best buy" uvjetima, što uključuje povoljnu cijenu, prepoznatljivu kvalitetu izgradnje i dizajn, te osiguranje povoljnih uvjeta financiranja za kupce stanova. Svi stanovi imaju osigurano parkirališno mjesto u garaži.

Tvrtka Profectus objedinjuje projektiranje, izvođenje radova i prodaju stanova, a na zagrebačkom tržištu se već dokazala na 7 većih stambenih projekata, od kojih vrijedi izdvojiti stambeni niz u Graničnoj ulici u Zagrebu, zgrade u Remetincu, te stambenu zgradu u Zagrebačkoj ulici. Više informacija potražite na www.novogradnja.hr

Sponzorirani članak


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija   


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara