Starica iskrvarila nakon što se porezala na razbijeno staklo

U STANU u zagrebačkom Cvjetnom naselju pronađeno je tijelo 82-godišnje starice za koju policija pretpostavlja da je iskrvarila nakon što joj je krhotina razbijenog stakla prerezala stražnji dio gležnja desne noge dok je čistila stan.

Ttijelo 82-godišnje Jagice Jeđud u stanu u Ulici Josipa Marohnića pronašla je staričina rođakinja, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nakon što je pronalazak tijela u petak oko 13,30 sati prijavljen na policijski telefon 92, ekipa za očevide izašla je na mjesto nesreće i utvrdila da se starica porezala na komad razbijenog stakla dok je čistila stan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija smatra da je Jagica Jeđud prilikom čišćenja htjela nešto uzeti iz ormara sa pomičnim staklima. Jedno od stakala ispalo je iz ležišta i palo na tlo, a krhotina razbijenog stakla porezala ju je iza gležnja desne noge, zbog čega je najvjerojatnije iskrvarila i preminula, tvrdi policija.

Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će nakon obdukcije biti utvrđen točan uzrok smrti.

(Hina) xam ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara