Stazić: Danas svi ubiremo plodove lažnih obećanja

Stazić: Danas svi ubiremo plodove lažnih obećanja

Tekst: I.Kri.
Foto: Goran Mehkek (Cropix)

SABORSKI zastupnik Nenad Stazić na SDP-ovoj skupštini u Omišu izjavio je kako je samo pitanje vremena kada će se kriza, koja nas potresa, preseliti na ulicu.

"Zbog lažnih obećanja koje je HDZ davao u predizborno vrijeme, pa i poslije, u svrhu dodvoravanja biračkom tijelu, prvenstveno HSS-u kao koalicijskom partneru, danas svi mi 'ubiremo' plodove takve lažne politike", kazao je Stazić te dodao kako se unatoč bezizlaznoj situaciji ministar financija Ivan Šuker cinično smije kao da zemljom teče med i mlijeko. Zastupnik se čudi i zato što mala država kao što je Hrvatske daje visoke poticaje onima koji imaju jednu kravicu i jedan hektar zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanader je bio "kolovođa korupcije"

"Da su tada seljacima rekli kako ne mogu obećati visoke poticaje, oni ne bi podizali velike kredite i danas ne bi smo gledali događanje naroda na hrvatskim prometnicama", smatra Stazić te dodaje kako su građanima obećali bolji život, a na kraju su ostali bez radnih mjesta i plaća, a mogli bi ostati i bez mirovina.

Spas za Hrvatsku saborski zastupnik SDP-a vidi u odstupanju s vlasti vladajuće koalicije koja je državu dovela na prosjački štap, a još su i uveli krizni porez te povećali PDV. Stazić se osvrnuo i na odlazak Ive Sanadera te je kazao kako je bivši premijer odstupio sa svoga mjesta zbog pritiska SAD-a i EU-a, jer je bio "kolovođa korupcije".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara