Strava u Londonu: Supružnici nasmrt izboli dvoje djece, treće teško ranili

BRITANSKA policija uhitila je bračni par nakon što je pronašla sinoć u obiteljskoj kući u južnom Londonu troje izbodene djece, petogodišnji dječak i četverogodišnja djevojčica su preminuli od ozljeda dok se šestomjesečna djevojčica još bori za život.

Par je porijeklom sa Šri Lanke i trenutno se nalaze u pritvoru dok detektivi i socijalna služba istražuju detalje brutalnog zločina. Policija je otkrila da je šestomjesečno dijete još u vrlo teškom stanju. Susjedi su ostali šokirani kad je policija počela iznositi beživotna dječja tijela iz kuće da bi potom privela i roditelje. Par se doselio u naselje prije šest mjeseci i nisu uspjeli za to vrijeme steći poznanstva po susjedstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo da znamo identitet preminule djece, no s otkrivanjem identiteta ćemo pričekati sve dok o nemilom događaju ne saznaju svi članovi rodbine", poručili su iz Scotland Yarda. Policija također još ne želi potvrditi vrstu odnosa između privedenog 39-godišnjaka i 35-godišnjakinje. Oni se nalaze u odvojenim policijskim postajama i bit će ispitani sutra.

J.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara