Strava u Srbiji: Otac silovatelj tjerao djevojčicu da pred majkom skriva tragove krvi

OTKRIVENI su novi detalji monstruoznog obiteljskog zločina, kojeg je počinio 56-godišnji J. L. iz jednog sela u blizini Negotina, u Srbiji. Majka zlostavljane osmogodišnjakinje, koja je policiji i prijavila kako je njen nevjenčani suprug, više puta,  brutalno silovao zajedničku kćer, Blicu je ispričala kako su i djevojčica i ona "u šoku" zbog svega što se dogodilo.

> U Srbiji više puta silovao osmogodišnju kćer i nanio joj teške unutarnje ozljede

"Ona je još mala i ništa ne shvaća. Već sam danima sumnjala da se nešto događa. Prvi put je to bilo sredinom rujna, kad sam vidjela sukrvicu na mokrom ručniku. Tad mi nije ništa rekla. U to se vrijeme budila noću i vikala: `Prestani, boli me, peče me`. Kad sam u utorak, nakon njihovog dolaska iz Negotina, vidjela tragove na njenom donjem rublju, bila sam sigurna. Dugo sam je pokušavala nagovoriti da mi prizna. Obećala sam joj čak i šminku ukoliko mi ispriča što joj tata radi. Ona je još dijete, tako mi je i ispričala sve", prepričala je potresena majka djevojčice.

"Nisam znala što da radim, bojala sam se. Ja sam Rumunjka, nismo vjenčani, bojala sam se da će me izbaciti. Ujutro sam je, ne govoreći mu ništa, odvela u Negotin u policiju i ispričala sve", navela je, dodajući kako su joj liječnici rekli da unutrašnje povrede, koje je monstrum tijekom silovanja nanio kćeri, nisu trajne te će djevojčica, jednog dana, normalno moći imati vlastitu djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračke u zamjenu za šutnju

Djevojčica je majci ispričala kako ju je otac prvi put silovao u kupaonici, držeći je na rukama. Nije je tukao, a kad je zbog bola zaplakala, obećao joj je lutkicu ako nikome ne ispriča što se dogodilo. Potom ju je natjerao da se opere u kadi i da sakrije tragove krvi. Slično se ponovilo i kad je djevojčicu odveo u Negotin. Monstrum joj je opet obećao igračku, koju joj, naravno, nije kupio.

Majka silovane djevojčice je ispričala i kako je njen suprug posljednjih godina bio vrlo nervozan, jer im je njegova majka, koja radi u Njemačkoj i koja ih uzdržava, jer J. L. ne radi, slala sve manje novca. "Nije me voljela i zato nam je slala sve manje novca. Javila sam joj što se dogodilo, a ona me samo pitala što ja još uvijek radim u kući. A gdje ću? Bojim se da će u subotu navečer, kad dođe, i mene i djecu izbaciti na ulicu", rekla je.

I.M.
Foto: Blic Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara