Stravičan zločin u Austriji: Ubio četiri kćeri, a zatim presudio i sebi

Stravičan zločin u Austriji: Ubio četiri kćeri, a zatim presudio i sebi
50-GODIŠNJI Austrijanac u mjestu Mauerbach nedaleko Beča posvađao se sa suprugom, premlatio ju, te nakon što je ona završila u bolnici okomio se na svoje kćeri, javljaju austrijski mediji. Dvije je ubio nožem, a dvije je zadavio. Peta, najstarija kćer srećom nije bila kod kuće.

Najstarija kćer kući je došla navečer nešto prije 22 sata i na krevetu u sobi pronašla četiri mrtve sestre, koje je prema policijskim informacijama otac stavio na krevet nakon što ih je ubio.

Šokirana 21-godišnjakinja je odmah obavijestila policiju koja je krenula u potragu za poremećenim 50-godišnjakom, koji je nakon ubojstva sa svojim automobilom pobjegao prema Beču.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je odmah pokrenula potragu, postavila blokade po i oko grada, a nekoliko sati iza ponoći poremećeni ubojica naišao je na jednu blokadu. Prvo ju je pokušao proći, a nakon što nije uspio, ubo se nožem u srce.

Dvije najmlađe djevojčice, blizanke Desiree i Mariella trebale su u nedjelju 15. siječnja napuniti sedam godina. Treća djevojčica Melanie u kolovozu je trebala navršiti 10 godina, a četvrta Michaela u ožujku je trebala proslaviti 11. rođendan.

45-godišnja majka koja se nalazi u bolnici s ozljedama glave, koje prema informacijama načelnika sudske medicine Franza Polzera nisu opasne po život, još ništa ne zna o ubojstvu djevojčica. Kad psihijatri utvrde da je spremna saznati šokantnu vijest, policija će joj priopćiti da je njen suprug ubio njihove kćeri. 

Načelnik sudske medicine u pokrajini Donjoj Austriji Franz Polzer rekao je da je to najstrašniji zločin koji je vidio u 25 godina rada.

A.H.

Foto: FAH

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara