Stravično ubojstvo kod Krškog: Ubili pa zapalili oca, majku i sina?

Foto: A.K. / Dolenjski list

OBDUKCIJA je pokazala kako su otac, majka i sin, koje su nakon požara u obiteljskoj kući jučer pronašli slovenski vatrogasci, umrli nasilnom smrću.

Tijela članova obitelji su pronađena u mjestu Volovnik kod Krškog. "Postoji velika mogućnost da se dogodilo trostruko ubojstvo koje su potom pokušali prikriti požarom", kazao je glasnogovornik Policijske uprave Krško Robert Perc te dodao kako prvi rezultati obdukcije pokazuju da se radi o nasilnoj smrti, piše 24ur.

Spasila se samo kćer koja nije bila u kući  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije poznat uzrok požara, a i danas su kriminalisti nastavili pregledavati mjesto mogućeg ubojstva. Požar je buknuo jučer oko 4 sata, a policajci su stigli dva sata kasnije. Vatrogasci su pronašli tri izgorjela tijela članova obitelji. Od četveročlane obitelji, živa je ostala samo kćer koja u trenutku tragedije nije bila kod kuće, nego se vratila tek kasnije.

Stanovnici mjesta su oko 4 sata čuli glasan lavež pasa, što može upućivati na to da je netko hodao ulicom. Požar je prva primijetila susjeda koja je oko 5,30 sati krenula na posao. Radio Krka je objavila da je obitelj imala dva kafića, jednog u Novom Mestu, a drugoga u Crkljah na Krki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara