Strizi nije jasno kako se auto zapalio, no priznaje da se nekima zamjerio

NEKADAŠNJI čelnik kaštelanske Hvidre, 37-godišnji Željko Strize, nakon što mu je noćas izgorio Mercedes 320CDI, nije krio svoje čuđenje činjenicom da je vatra progutala prednji dio vozila kojim se koristio.

Kaštel Lukšićem odmah su počele kružiti priče o tome kako je riječ o kriminalnom obračunu i kako je požar namjerno podmetnut. Prema pisanju Glasa Dalmacije, Strize je policiji rekao kako mu "nije jasno kako je vatra buknula, s obzirom da on s tim vozilom nije nikada imao problema". Ipak, i sam je priznao kako se zamjerio određenim ljudima.

Među brojnim pričama koje kruže među mještanima pojavila se i teorija o tome da se Mercedes zapalio jer je Strize "stao na žulj" Jozi Certi. Naime, od ranije je poznato kako su Certa i Strize sve samo ne u dobrim odnosima, a prošlog se tjedna Strize javno iznošenje Certinog "prljavog rublja". Certa se inače trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je umiješan u milijunsku pljačku splitske pošte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, noćas je oko 3 sata u Kaštel Lukšiću odjeknula eksplozija, nakon koje je na Mercedesu, koji se nalazi u vlasništvu 44-godišnjeg V. B., a kojim se koristio Strize, buknuo plamen.

Nije prvi put da Strize puni stupce crne kronike. Naime, nekoliko ga je puta policija privodila zbog narušavanja javnog reda i mira u alkoholiziranom stanju te nasilničkog ponašanja.

I.M.
Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara