Stručna rasprava o nacrtu pomorskoga zakonika u Splitu

MINISTARSTVO mora, turizma, prometa i razvitka organizira 3. rujna u Splitu stručnu raspravu o nacrtu pomorskoga zakonika, koji je upućen u saborsku raspravu.

"Prije plenarne rasprave željeli smo u naša stajališta o javno-pravnim odredbama nacrta pomorskoga zakonika uputiti hrvatske znanstvenike", izjavio je državni tajnik za more Branko Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodao je kako se to posebno odnosi na dio zakonika o hrvatskim morskom i podmorskim prostorima. "Kanimo održati raspravu s najpozvanijim hrvatskim znanstvenicima kako bi se izradila cjelovita znanstvena podloga, a Vlada predložila u konačnici što bolji zakonik", izjavio je.

Stručnoj raspravi o nacrtu pomorskoga zakonika nazočit će više od 20 znanstvenika i predstavnika ministarstava te instituta.

Izjave za novinare u svezi sa stručnom raspravom o pomorskom zakoniku, kako je najavljeno, u 13 sati u splitskoj zgradi HAZU-a (palača Milesi) dat će državni tajnik za more Branko Bačić i pomoćnik ministra za pomorski promet, pomorsko dobro i luke kapetan Mario Babić,
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara