stručni skup hrvatskoga društva učitelja i profesora njemačkog jezika

Hrvatsko društvo učitelja i profesora njemačkog jezika, u suradnji s Ministarstvom prosvjete i športa i zagrebačkim Goethe Institutom, organizira u Novom Vinodolskom od 24. do 26. listopada 11. međunarodno savjetovanje "Što reforma školstva donosi nastavi stranih jezika inozemna iskustva i naša stvarnost".

Predavanja će održati gosti iz Njemačke Josef Kraus i Manfred Schroeder, predsjednica Internacionalne udruge učitelja i profesora njemačka jezika Helena Hanuljakova, zatim Tamara Marčetić i Svjetlan Lacko Vidulić sa zagrebačkoga Filozofskog fakulteta te Siegfried Gehmann sa zagrebačke Učiteljske akademije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U okviru sekcije za predškolski odgoj, osnovnu školu, srednje škole, škole stranih jezika i visokoškolske ustanove održat će se 11 radionica. Radionice će voditi profesori njemačkoga jezika iz Hrvatske te gosti iz Njemačke, Rumunjske i Slovenije.

Za vrijeme trajanja skupa bit će organizirana izložba stručne literature i nastavnih sredstava Goethe Instituta Inter Nationes i prodajna izložba udžbenika, rječnika i stručne literature nakladničke kuće "Školska knjiga".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara