Sućut predsjednika Sabora Tomčića obitelji Ive Baice

U POVODU jučerašnje tragične pogibije saborskog zastupnika Ive Baice, predsjednik Hrvatskog sabora Zlatko Tomčić poslao je brzojav sućuti njegovoj obitelji.

"Poštovana gospođo Baica, cijenjeni članovi obitelji Baica!

Dopustite mi da u svoje ime i u ime svih zastupnika Hrvatskog sabora podijelim s Vama tugu zbog trajnog i nenadoknadivog gubitka Vašeg supruga, oca, našeg uvaženog kolege zastupnika, gospodina Ive Baice.

Odlaskom poštovanog kolege Baice, Hrvatski sabor trajno je izgubio savjesnog zastupnika, dragog kolegu i iskrenog prijatelja.

Molim Vas da u ime svih nas zastupnika u Hrvatskom saboru primite izraze najdublje i najiskrenije sućuti", ističe se u brzojavu sućuti predsjednika Hrvatskog sabora obitelji Ive Bajice.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Tomčić poslao je brzojave s izrazima sućuti i šibensko-kninskom županu Duji Stančiću i predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Ivi Sanaderu, izvijestio je Ured predsjednika Hrvatskog sabora.

Saborski zastupnik iz Šibenika Ivo Baica poginuo je jučer popodne u teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti D-27, između Obrovca i Gračaca, blizu mjesta Prezida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara