Sunčano i vruće diljem zemlje: Vjetar slab, a temperature će se penjati i preko 30 stupnjeva

Sunčano i vruće diljem zemlje: Vjetar slab, a temperature će se penjati i preko 30 stupnjeva

Foto: Hina

U HRVATSKOJ će danas biti pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ).

Vjetar slab, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, danju sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 25 i 31 stupnjeva Celzijusovih.

Magla po Gorskom kotaru i Lici

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru i Lici, a ima je i na autocestama A1 na mostu Gacka te A6 Rijeka-Zagreb na mostu Bajer, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Između čvorova Sveti Kuzam i Draga, u smjeru Zagreba zatvoren je vozni trak.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zatvoren je vozni trak u tunelu Hrasten u smjeru Rijeke.

Dvosmjerno se vozi na autocestama A2 Zagreb-Macelj između naplatnih postaja Zaprešić i odmorišta Jakovlje i A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani.

Do 22. srpnja do 19 sati zatvorena je dionica Podravske magistrale (DC2) u Virovitici (kružni tok "Billa"). Obilazak za teretna vozila smjer kretanja Grubišno Polje-Virovitica-Slatina, Đurđevac-Virovitica-Slatina ili Barcz (Mađarska)-Virovitica-Slatina je: G. Polje-Lukač-Gradina-Suhopolje-Slatina. Obilazak za ostala vozila je gradskim ulicama.

Do 12. kolovoza zatvorena je državna cesta DC29 na dionici između Marije Bistrice i Kašine, zbog sanacije klizišta "LAZ 13". Obilazak: DC3 Soblinec-Novi Marof-DC24-Zlatar Bistrica-DC29-Marija Bistrica, i obrnuto.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara