Supruga zastupnika Kajina gradu dužna 250 tisuća kuna

Supruga zastupnika Kajina gradu dužna 250 tisuća kuna

ALICE DELBIANCO, supruga saborskog zastupnika Damira Kajina, u zadnje dvije godine nije platila najamninu za svoj butik koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Puli. Zastupnik IDS-a navodno ništa nije znao o dugovima.

Pulska gradska uprava krenula je u naplatu potraživanja na ime zakupa poslovnih prostora, piše "Jutarnji list". Veliku pozornost javnosti, posebno lokalnih političara, izazvao je slučaj gospođe Delbianco. Ona u zadnje dvije godine nije uspijela platiti niti jednu najamninu za svoj butik koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji, uz samu gradsku vijećnicu na glavnom pulskom trgu Forumu. Sadašnji dug iznosi 187 tisuća kuna, a kada se tomu dodaju davanja za komunalne naknade i kamate dug iznosi 250 tisuća kuna.

Saborski zastupnik IDS-a navodno ništa nije znao o nagomilanim dugovima."To me pogodilo i uvrijedilo", rekao je Kajin. Dodaje da se prije sve moglo bezbolnije rješiti, a sada se mora zadužiti kako bi u potpunosti vratio dug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj Kajin-Delbianco dug će vratiti ušteđenim novcem, imaju 17 tisuća švicarskih franaka i pet tisuća eura, a za ostatk duga će podići kredit.

Kajin zaključuje da će od supruge tražiti da odustane od posla ako ne bude u budućnosti mogla podmirivati svoje obaveze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara