Šustar nudi Jokiću i ekipi produljenje rada na kurikularnoj reformi

Šustar nudi Jokiću i ekipi produljenje rada na kurikularnoj reformi

Foto: FAH

MINISTARSTVO znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je na svojim stranicama da nastavlja s aktivnostima vezanima uz kurikularnu reformu s ciljem postizanja nacionalnoga konsenzusa oko reforme školstva.

"Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta nastavlja s aktivnostima vezanim uz kurikularnu reformu s ciljem postizanja nacionalnoga konsenzusa oko reforme školstva.

Stoga je Ministarstvo 47-orici članova SRS-a ponudilo produljenje rada na Cjelovitoj kurikularnoj reformi, na temelju Sporazuma odnosno Odluke o imenovanju (KLASA: 023-03/15-04/00002; URBROJ: 533-26-15-0014, od 30. prosinca 2015.).


Nadalje, Ministarstvo računa i na angažman i suradnju ostalih članova SRS-a u skladu s Odlukom o pravima i dužnostima sudionika provođenja stručne rasprave i javnog savjetovanja od 1. travnja 2016. godine, kao i na angažman vrsnih odgojno-obrazovnih radnika te cijenjenih članova iz redova akademske zajednice i djelatnika agencija u sustavu.

Jednako tako, Ministarstvo računa i na angažman članova ERS-a koji će, kao što su i najavili, svojim savjetima i konstruktivnim prijedlozima pomoći u daljnjem provođenju kurikularne reforme", stoji u objavi na stranicama Ministarstva.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara