Sutkinja tukla supruga i njegovu ljubavnicu

Sutkinja tukla supruga i njegovu ljubavnicu

Tekst: N.A.
Foto: Ilustracija

SRBIJU i dalje trese skandal vezan za reizbor sudaca i sutkinja srpskih sudova izabranih sredinom prosinca prošle godina. Nakon što je jučer otkriveno kako su na popisu sudaca i oni koji su se bavili prostitucijom i eskortom, obiteljski nasilnici i slični, beogradski Press danas otkriva kako je i među sutkinjama reizabrana i Jelena Petrik Popović, optužena jer je tukla supruga.

Petrik Popović se tereti da je izvršila kazneno djelo nasilja u obitelji jer je opasnim oruđem nanijela tjelesne ozljede suprugu Perici Popoviću, a izvori Pressa tvrde i kako se Petrik Popović obračunavala i s muževljevom ljubavnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U optužnom prijedlogu stoji da se Petrik Popović sumnjiči da je ovo kazneno djelo počinila 14. srpnja 2007. u Subotici. Tada je svoga supruga udarila zamahnuvši vratima putničkog automobila, od čega je on pao na zid i zadobio laku tjelesnu ozljedu, prilikom čega je bila svjesna svoga djela i njegove zabranjenosti, stoji u optužnom prijedlogu.

Petrik Popović rekla  je za Press kako su njihova saznanja dijelom točna, a dijelom netočna, dodajući kako ne zna zašto ih to sada zanima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara