Sutra prijedlozi izmjena zakona glede dekriminalizacije lakih droga

KLUB zastupnika SDP- sutra će na konferenciji za novinare predstaviti prijedloge izmjena Kaznenog zakona u vezi s dekriminalizacijom lakih droga, doznaje se večeras nakon sjednice Predsjedništva SDP-a, zatvorene za javnost.

SDP-ovi zastupnici također će izreći i stajališta o današnjem nastupu predsjednika HKDU-a Ante Kovačevića koji je, po SDP-ovoj ocjeni, na sjednici Hrvatskog sabora vrijeđao Librina zastupnika Mladena Godeka, zbog čega su zastupnici SDP-a danas nakratko napustili Veliku vijećnicu Hrvatskog sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Članovi Predsjedništva SDP-a raspravljali su i o stanju u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a Vedran Lendić, predsjednik splitsko-dalmatinskog SDP-a, govorio je o pokušajima HDZ-a da opozove župana Branimira Lukšića. Inače Lendić je danas u Splitu najavio da će SDP-ovi vijećnici u Županijskoj skupštini najvjerojatnije napustiti sutrašnju sjednicu kad se bude odlučivalo o županovu opozivu. Dodao je da SDP ne želi poduprijeti župana, ali ni pristati da bude opozvan onako kako to kani županijska vladajuća koalicija. Za SDP su jedino rješenje novi županijski izbori, kazao je Lendić.

Nakon večerašnje sjednice Predsjedništva predsjednik stranke Ivica Račan kratko je u neslužbenu razgovoru s novinarima odgovorio na pitanje odugovlači li s prihvaćanjem LS-ova kandidata Dražena Susića, koji bi na mjestu ministra zaštite okoliša trebao zamijeniti Božu Kovačevića.

"Ne treba brzati", kratko je rekao Račan, dodavši da je Božo Kovačević i dalje ministar te da živi u Zagrebu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara