Sutra se otvara Arena Centar: H&M tek od proljeća

Foto: Arena Centar

NAJVEĆE gradilište u Hrvatskoj je zatvoreno. Sutra se za javnost otvara najmoderniji trgovačko-zabavni centar. Arena Centar nalazi se na jugozapadnom ulazu u hrvatsku metropolu u neposrednoj blizini Arene Zagreb, s kojom tvori novi centar grada nudeći svojim posjetiteljima jedinstvenu trgovačku, zabavnu i sportsku destinaciju.

"Vrlo smo ponosni na Arena centar, TriGranitov prvi vlastiti projekt u Hrvatskoj. Arena Centar uspješno je realiziran unatoč teškim vremenima. Činjenica da je investicija u Arena Centar najveće izravno strano ulaganje u jugoistočnoj Europi otkako je započela globalna financijska kriza, dodatno povećava njegov značaj. Vrijednost ove investicije iznosi preko 350 milijuna eura, što uključuje i ulaganja zakupaca. Očekujemo da je Arena Centar, kao i dvorana Arena Zagreb, samo početak TriGranitove prisutnosti u Hrvatskoj", izjavio je Árpád Török, predsjednik Uprave TriGranita, na press konferenciji povodom velikog otvorenja Arena Centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurni smo da će svojom bogatom ponudom i aktivnostima Arena Centar svojim posjetiteljima ponuditi pregršt zabave i velik izbor trgovina, modernu arhitekturu i ambijent, jedinstveni vanjski krajobraz te sinergiju sa sportskom dvoranom Arena Zagreb, ovaj Centar će postati novo regijsko mjesto okupljanja", izjavio je Vlaho Kojaković, direktor TriGranita u Hrvatskoj.

Preko 20% brandova koji ulaze u Arena Centar su ili novi na hrvatskom tržištu ili se pojavljuju u novom formatu. A jedna od trgovina bit će i H&M, koja će se otvoriti tek na proljeće 2011.

Posjetitelji centra će na raspolaganju imati preko 3000 parkirališnih mjesta i sve mogućnosti javnog prijevoza (vlak, autobus i tramvaj). Nakon otvorenja TriGranit nastavlja upravljati Arena Centrom, što je jedinstveno na našem tržištu.

Preko 7500 građevinskih radnika je sudjelovalo u izgradnji Arena Centra. Nakon otvorenja preko 2500 ljudi bit će zaposleno u Arena Centru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara