Švercer cigareta autom se zabio u hladnjaču i pobjegao u šumu

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila u 6,10 sati na 35. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac, nedaleko od karlovačkih naplatnih kućica, teško je ozlijeđen vozač hladnjače Mesne industrije PPK. Vozač automobila koji je izazvao nesreću pobjegao je s mjesta nesreće i policija za njim traga po obližnjoj šumi, doznajemo u PU karlovačkoj.

Ozlijeđeni vozač hladnjače vozilom Hitne pomoći prebačen je u karlovačku bolnicu. Za vozačem koji je upravljao osobnim automobilom Renault Safrane BiH registracije policija traga po obližnjoj šumi.

Nakon što je zbog neprilagođene brzine udario u hladnjaču koja se kretala autocestom ispred njega, i koja se potom prevrnula i prepriječila autocestu, vozač se pješice udaljio s mjesta nesreće.

Policija je potvrdila da je automobilu pronađena velika količina cigareta bez zaštitnih markica Ministarstva financija RH.

Zastoj na autocesti potrajao je tri sata jer je dizalica morala podići prevrnutu i oštećenu hladnjaču, a djelatnici PPK-a sakupljali su veću količinu suhomesnatih proizvoda i konzervi koje su se razasule po autocesti.

Nešto iza 9 sati uspostavljen je preticajnim trakom promet na autocesti A 1 od Karlovca prema Zagrebu.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara