Švicarska državljanka na ispitivanju u PU zadarskoj

DVADESETČETVEROGODIŠNJA švicarska državljanka, koja je jučer u Velom Ižu na otoku Ižu, pokušala samoubojstvo, danas je na ispitivanju u Policijskoj upravi zadarskoj.

Policija službeno još nikoga nije osumnjičila za ubojstvo švicarskog državljanina (22) u Velom Ižu.

Kako navodi glasnogovornica Policijske uprave zadarske Sandra Poljak Jurinčić, čeka se obdukcijski nalaz koji je vrlo važan u cijelom slučaju.

Tragedija se dogodila jučer u Velom Ižu, u obiteljskoj kući usmrćenog švicarskog mladića. Kuću je koristila humanitarna zaklada "Maslinova gora", a kojom je upravljala teta usmrćenog mladića Karen Lips, također švicarska državljanka. Navedenu humanitarnu udrugu, koja pomaže osobama u teškim životnim situacijama, financira švicarska zaklada "Berghof Starenegg".

Švicarska djevojka otkrivena je jučer u Velom Ižu, nakon što je pokušala samoubojstvo, a nakon toga je prevezena u zadarsku Opću bolnicu gdje joj je pružena pomoć.

U bolnici je bila pod nadzorom policije, koja ju je tijekom dana počela ispitivati.

Inače, neslužbeno se doznaje da je smrt mladića nastupila uslijed ubodnih rana nožem i da se mladić zove Samuel Lips, a djevojka je Janis Maria Banword.

Navodno su njih dvoje bili na Ižu već dulje vrijeme na odmoru u kući mladićeva oca. Okolnosti te tragedije još se utvrđuju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara