Tajlandski premijer ne vjeruje astrolozima

Tajlandski premijer ne vjeruje astrolozima
TAJLANDSKI premijer Thaksin Shinawatra odbacio je u srijedu predviđanja utjecajnih astrologa u zemlji o velikim političkim promjenama 2004. godine.

"Ne vjerujte prognozama astrologa", rekao je Thaksin novinarima. "Mi smo budistička zemlja. Buda nas uči da ne vjerujemo u tu magiju".

Ranije tijekom dana, predsjedavajući Tajlandske međunarodne udruge astrologa Pinyo Pongcharoen je predvidio "velike političke promjene" u Tajlandu iduće godine.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvijezde govore da će iduće godine demoni koji izazivaju eklipse prouzročiti probleme u zemlji", rekao je Pinyo za dpa. "To bi moglo značiti raspuštanje parlamenta ili gubitak jedne važne osobe".

On je izjavio da će vjerojatno biti dva krizna perioda iduće godine tijekom kojih će doći do velikih promjena u vladi u travnju i raspuštanja parlamenta ili smrti važne političke figure u rujnu ili listopadu.

Premijer je komentirao da ako se pokaže da su prognoze astrologa o raspuštanju parlamenta bile pogrešne da tada "ti astrolozi trebaju odustati od astrologije i naći drugi posao".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara