Tajna Kajinova sata

NAKON što se na popularnom YouTubeu pojavila snimka šaljivog naziva "Rolex - sad ga vidiš, sad ga ne vidiš!", kontaktirali smo saborskog zastupnika IDS-a Damira Kajina, glavnog aktera cijele priče. Naime, sa snimke njegova gostovanja u emisiji "Otvoreno" vidljivo je kako se Kajin "trznuo" i prvo rukom prekrio sat, a zatim je sat odjednom nestao s ruke.

"Bio sam u emisiji koja je trajala sat vremena, a onda je netko iz nje izvadio par minuta i pratio kamo nestaje moj sat. Prava istina o satu je ta da je to sat koji košta ravno 110 eura, kupljen je u Parizu prošle godine, nakon što sam zbog pobjede u drugom krugu "Piramide" dobio nagradno putovanje u Disneyland. Kupljen je ispod piramide u Louvreu kao uspomena na to putovanje." - rekao nam je Kajin, napominjući kako je i taj novi sat marke Swatch, baš kao i njegovi prethodni satovi.

"A sad, zašto sam skinuo sat? Prvi razlog je taj da bi pratio vrijeme u studiju. Drugi razlog je taj što su me iz režije zamolili da ga skinem, jer zbog metalnog remena se čulo stalno lupkanje satom po stolu. Ma slobodno napišite da me je bila sramota što nosim sat od 110 eura. Eto, to je sva istina o satu." - rekao je Kajin za Index i time riješio novonastalu misteriju.

"Sada neka svi oni koji se bave tom pričom lijepo u cijelosti pogledaju autentičnu snimku s HRT-a, a onda neka netko stručan i sam procjeni o kojoj se vrsti sata radi i koliko on zapravo vrijedi. Žalim što nemam 15 kolekcionarskih satova u vrijednosti 150.000 eura kao premijer Sanader. Ne zamjeram mu ja što ih on ima i nosi, zamjeram mu to što su oni navodno darovi, a to je vrlo blisko pojmu koji se može nazvati korupcijom." - izjavio je Kajin.

I.M.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara