Talijanski časopis za kulinarstvo objavio Barbierijeve tekstove o dalmatinskoj kuhinji

TALIJANSKI časopis za kulinarstvo "Papageno" u novom je broju objavio dva opširna teksta s ilustracijama u boji o dalmatinskoj kuhinji hrvatskoga književnika Veljka Barbierija, te uzgoju ovaca i tajnama pripremanja janjetine pod pekom talijanskog novinara Livia Missioa.

Osim Barbierija od hrvatskih autora tekst o jelu od zakonom zabranjenih prstaca piše novinar "Večernjeg lista" Armando Černjul.

Treba napomenuti da je Barbierijev tekst o dalmatinskoj kuhinji najopširniji, na čak 13 stranica, te ilustriran s 11 fotografija u boji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se "Papageno" tiska na talijanskom i njemačkom jeziku, to je dodatna promidžba hrvatskog turizma i ugostiteljstva u inozemstvu.

U časopisu su također objavljeni brojni prilozi o jelima i vinima iz Italije, Austrije i Slovenije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara