Taxi Cammeo: Nismo nikad bili u sukobu s Bandićem

Foto: Drago Sopta / Cropix

TAXI CAMMEO reagirao je na tekst koji je na Indexu danas objavljen pod naslovom "Ni Bandić ih nije uspio zaustaviti: Taxi konkurencija stiže u travnju". Reagiranje Taxi Cammea prenosimo u cjelosti.

"Zahvaljujemo se što ste popratili ovu poduzetničku priču oko autotaksi prijevoza i podržali nastanak zdrave poslovne atmosfere unutar taksi prometa grada Zagreba, no ujedno bih Vas molila za razumijevanje, kako Cammeo d.o.o., Oliva d.o.o. i Modem d.o.o. ograđuju oko izjava 'gulikoža' i samog naslova teksta gdje se spominje ime gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijelo vrijeme ishođenja svih potrebnih dozvola kako bi Taxi Cammeo započeo s radom u Zagrebu, nije bilo nikakvih sukoba, niti osporavanja između Taxi Cammea i gradonačelnika Milana Bandića.

Stoga Vas molimo za razumijevanje zbog potencijalnih negodovanja i komentara koji mogu proizaći čitajući i tumačeći Vaš napisan tekst.

Ovim putem se ujedno ne želimo upletati u Vašu uređivačku politiku niti način pisanja, jer podržavamo slobodu govora i novinarskog izražavanja, ali se kao ozbiljni gospodarstvenici, Taxi Cammeo želi ograditi od ovih, gore navedenih riječi.

Unaprijed zahvalni i u nadi za još boljom poslovnom suradnjom primite".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara