Tihomir Blaškić stigao u Kiseljak

UMIROVLJENI general HV-a Tihomir Blaškić koji je početkom ovog tjedna pušten iz pritvora Haškog suda stigao je u srijedu kasno popodne u rodni Kiseljak

Blaškića, koji se odmah po dolasku uputio u obiteljsku kuću, dočekali su članovi njegove najuže obitelji, ali i brojna druga rodbina te prijatelji. Blaškić je novinarima rekao da je iznimno uzbuđen i sretan što je nakon devet godina ponovo u Kiseljaku među svojim najbližima.

Potvrdio je da se u predstojećim danima sprema posjetiti i Ahmiće kako bi odao počast svim žrtvama masakra počinjenom u tom selu 1993. godine, ali i naglasio da će realizacija toga posjeta ovisiti i o raspoloženju mještana Ahmića jer želi da njegov odlazak tamo bude shvaćen potpuno dobronamjerno.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto poslije 19 sati u Kiseljaku počinje svečani doček kojega su na gradskom stadionu priredile lokalne vlasti i udruge proistekle iz Domovinskog rata. Očekuje se kako će skupu nazočiti više tisuća ljudi iz područja središnje Bosne, a njima će se tijekom večeri prigodnim obratiti i Blaškić.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara