Tijelo mrtve djevojke držao na ledu godinu dana

ŽENA čije je tijelo pronađeno u ledu u hotelskoj sobi u južnoj Kaliforniji mrtva je duže od godinu dana, ali još se ne zna je li ubijena, priopćile su američke vlasti.

Tijelo 33-godišnje Monique Trepp otkriveno je u plastičnom kanistru ispunjenom suhim ledom kad je policija provela raciju tražeći drogu u hotelu Newport Beach. Sobu u kojoj je pronađena rezervirao je njen dečko.

46-godišnji Stephen David Royds uhićen je zbog posjedovanja kokaina, ali nije optužen za ubojstvo svoje djevojke, rekao je tužitelj u Orange Countyju, južnom dijelu Los Angelesa, prenosi Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijelo je u ledu bilo jako dugo, mjesecima, možda čak i više od godinu dana", kazala je glasnogovornica i dodala kako istraga o uzrocima smrti još traje.

Prema napisima američkih medija, Royds je u hotelskoj sobi, koju plaća 160 dolara po danu, živio više od dvije godine. Pred istražnim sucem Royds je kazao samo kako se "sve dogodilo zbog vjerskih razloga". Osoblju restorana u koji je često zalazio sa svojom djevojkom Royds je navodno još u travnju prošle godine kazao da je Trepp preminula te da je održao misu zadušnicu za nju.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara