Tomislav Karamarko nakon ostavke u Vladi ostao bez još 8 fotelja

Tomislav Karamarko nakon ostavke u Vladi ostao bez još 8 fotelja

Foto: FAH

NA ZATVORENOM dijelu 28. sjednice Vlade Republike Hrvatske bivši potpredsjednik Vlade i bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko razriješen je i dužnosti koje je obnašao uz potpredsjedničko mjesto u Vladi.

Temeljem razrješenja prvog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, Tomislav Karamarko razriješen je dužnosti člana Vlade zaduženog za nacionalnu sigurnost koji obavlja i dužnost predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, razriješen je dužnosti člana Povjerenstva za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske, koji je potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske kojeg odredi Vlada Republike Hrvatske. Zatim, razriješen je dužnosti predsjednika Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, koji je potpredsjednik Vlade nadležan za upravljanje državnom imovinom.

Tomislav Karamarko, temeljem razrješenja dužnosti prvog potpredsjednika Vlade, razriješen je i dužnosti predsjednika Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima.

Nadalje, razriješen je dužnosti predsjednika Organizacijskog odbora Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016. godine, zatim dužnosti predsjednika Koordinacije za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom te dužnosti člana Kadrovske komisije Vlade Republike Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara