Tonči Huljić uhićen i priveden na sud

TONČIJA HULJIĆA splitski policajci uhitili su u utorak popodne te su ga tijekom noći prebacili u Općinski sud u Jastrebarskom. Huljić je uhićen jer se dva puta nije odazvao pozivu tog suda kako bi svjedočio u kaznenom postupku protiv okrivljenog za krivotvorenje isprava.

Huljić je svojedobno imao namjeru kupiti “Jeep Cherokee” od lokalnog prevaranta, ali je odustao kada je otkrio da automobil ima sumnjivu dokumentaciju. O tomu je trebao svjedočiti na sudu u Jastrebarskom, ali se dva puta nije odazvao pozivu suda. Kako nije opravdao svoj nedolazak na ročišta, službenicima splitske policije stigao je nalog od općinskog suda u Jastrebarskom da Huljića privedu na sud.

Hujljić je na kraju svjedočio na sudu u Jastrebarskom i, kako je rekla sutkinja koja vodi slučaj Silvana Godrijan, “korisnim informacijama pridonio otkrivanju kaznenog djela”.

Naš poznati skladatelj iznervirao se na upit o privođenju i porekao ga.

"Bio sam u Zagrebu pa sam došao na sud u Jastrebarskom. Inače je riječ o starom slučaju, protiv tog čovjeka ja sam podnio kaznenu prijavu i po njoj je tužilaštvo krenulo u postupak. Gotovo da sam kupio vozilo, ali kad sam shvatio da papiri nisu u redu, vratio sam "Jeep". Taj prodavač uredno mi je vratio 5.000 DEM pologa, i to je cijela priča”- rekao je Huljić za Novi list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara