Tragično nastradao lovac iz Kutjeva

U NESREĆI koja se dogodila danas prijepodne ispred lovačke kuće društva "Slavonac" iz Kutjeva smrtno je stradao 38-godišnji lovac i član društva Ivica Đurak iz Kutjeva, doznaje se od predsjednika Lovačkog društva Zdenka Budimira.

Njega je, rekao je Budimir, iz vatrenog oružja pogodio prijatelj također lovac R. M. (25) iz Tekića s kojim je jutros lovac krenuo u lov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve okolnosti koje su bile prije te tragedije, koja se dogodila nakon lova znat će se nakon očevida i obdukcije, koja će se obaviti sutra.

Lov na divljač u lovištu na Krndiji u kojemu je, inače, sudjelovalo dvadesetak lovaca, organiziralo je Lovačko društvo "Slavonac".

"Nesreća se dogodila poslije lova i postrojavanja, kada je većina lovaca otišla svojim domovima. Ispred lovačke kuće ostalo ih je petorica. Riječ je o dobrim prijateljima i najvjerojatnije se radi o nesretnom slučaju", kazao je predsjednik Društva Zdenko Budimir. Prema njegovim riječima takvu tragediju ne pamte ni najstariji članovi Društva koje djeluje gotovo 70 godina.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara